• Client:
    MEDEA New Media Institute (Malmö University)

Behind-The-Scenes Periscope

The Västra Hamnen area of Malmö integrates impressive systems of ecological sustainability into the infrastructure. I wanted to reveal the energy and environment-saving concepts at work in the neighborhood to help visitors and residents understand more about these hidden technologies.

A 360° illustration is viewed by looking through a rotating periscope (co-developed by the city of Malmö and Unsworn Industries). The illustration overlays the actual landscape and leads viewers through the landscape to playfully connect behind-the-scenes elements to the larger system.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEDEA logo

This project was done as part of an artist residency at MEDEA in Malmö, Sweden. With help from Unsworn Industries) and the city of Malmö.

 

UA-38329615-1